Την πιθανότητα ανόδου της τιμής στο σουβλάκι προανήγγειλε ο Πρόεδρος του σωματείου των ψητοπωλών Αττικής, Ανδρέας Ανδριανάκης.
Μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως ο λόγος της αλλαγής στην τιμή οφείλεται στα λειτουργικά και υλικά έξοδα των ψητοπωλείων, όπως λ.χ. το μεγάλο κόστος των πλαστικών, της κάβας, καθώς και στην άνοδο τιμής των κρεάτων.
Παράλληλα, σημείωσε πως σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει ακόμη και τα 3 ευρώ, εξαιτίας των ακριβών ενοικίων.
Παρόλα αυτά, όπως υποστήριξε, οι ιδιοκτήτες των ψητοπωλείων θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την τιμή σταθερή στα 2,70.
Ακολούθησε το mynews.gr στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ