Reader Interactions

ΣΧΟΛΙΑ

  1. gas barrel

    ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    Νομίζω πώς αυτό σημαίνει πώς ανήκει σε όλους τους (περίπου 10.500.000) Έλληνες.
    Και δεν ανήκει μόνον στους φοιτητές, τους καθηγητές τους, και το υπόλοιπο προσωπικό τους. Δεν είναι ιδιοκτησία τους. Οι φοιτητές φοιτούν εκεί για να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες όχι για να πολιτικοποιηθούν. Αυτό μπορεί να γίνει μετά την αποφοίτησή τους.
    Το πανεπιστήμιο λοιπόν για όσους κόπτονται με υποκρισία ότι το θέλουν ΔΗΜΟΣΙΟ, (παρόλο που οι ίδιοι μπορεί να στέλνουν σε ιδιωτικά ιδρύματα τα δικά τους παιδιά), ανήκει ως εκ τούτου και σε μένα τον συνταξιούχο, και τον βοσκό που δεν τελείωσε ούτε το δημοτικό και βόσκει αμνοερίφια στις πλαγιές της Πίνδου και στον αγρότη και στον ψαρρά, και σε οποιονδήποτε άλλον Έλληνα. Εάν λοιπόν είχαμε πραγματική Δημοκρατία (όπως π.χ. στην Ελβετία) θα έπρεπε να ερωτηθούν όλοι αυτοί (καθώς τα Πανεπιστήμια είναι και δικά τους αφού είναι Δημόσια) άν συμφωνούν να κάνουν οι πολιτικοποιημένες φατρίες των φοιτητών και όλων των άλλων που έχουν παρεξηγήσει όπως φαίνεται την έννοια ΔΗΜΟΣΙΟΣ, όλα αυτά που κάνουν και συμπλέκονται με την αστυνομία έχοντας άδικο, και καταστρέφοντας το “ΔΗΜΟΣΙΟ” ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, χωρίς να έχουν σύμφωνη τόσο την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Εγώ δεν συμφωνώ με την συμπεριφορά αυτών που δεν θέλουν πανεπιστημιακή αστυνομία, διότι η πανεπιστημιακή αστυνομία έπρεπε να έχει ιδρυθεί πριν από δεκαετίες και μ ά λ ι σ τ α απ’ αυτούς που σχίζουν τα ρούχα τους ότι τα Πανεπιστήμια πρέπει να παραμείνουν με κάθε θυσία ΔΗΜΟΣΙΑ (προφανώς για να κάνουν ότι τους βολεύει θεωρώντας ότι είναι τσιφλίκι τους).
    Και μάλιστα η πανεπιστημιακή αστυνομία ίσως να μην έπρεπε να αποτελείται από τελειοφοίτους, αλλά από ανεξάρτητους που θα έπρεπε να ήταν και κανονικά οπλισμένοι (ακόμα και με σπρέϊ πιπεριού, και με τέϊζερ και με γκλόμπ και χειροπέδες, ίσως ακόμη και με φορητό οπλισμό πυροβόλων όπλων αλλά καλύτερα ΟΧΙ, γιατί πάνω στον δισταγμό για την χρήση τους ίσως να τους τον έκλεβαν).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *