Reader Interactions

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργος Πλούσος

    Αυτό που συμβαίνει με τους κατασκευασμένους ενόχους είναι τρέλα.

    Τα συνηθέστερα αίτια της παιδικής θνησιμότητας στις ανεπτυγμένες χώρες είναι η ασφυξία και η καρδιά. Άρα η ασφυξία θεωρείται εδώ παθολογικό αίτιο και σίγουρα δεν συνιστά εγκληματική ενέργεια. Μπορεί τα βαθύτερα αίτια να είναι κληρονομικά, αλλά οι γενετιστές λένε ότι κατά ένα σημαντικό ποσοστό τους δεν μπορούν να προσδιοριστούν με βάση το σημερινό επίπεδο γνώσεων. Αυτό σημαίνει ότι και 1 εκατομμύριο αρνητικά γενετικά τεστ δεν μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες ενοχής της κατηγορουμένης Ρουλας Πισπιρίγκου.

    Τα παραπάνω απαντούν επίσης στην κακόβουλη μομφή ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αγωνίζεται να βρεί τους δολοφόνους και ενδιαφέρεται μόνο να σώσει τον εαυτό της, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε, η ίδια υποψιαζόταν εξαρχής τα κληρονομικά και παθολογικά αίτια, θέση στην οποία επιμένει, κάτι που είναι πιό φυσιολογικό από το να υποψιαστεί ότι κάποιοι τρίτοι δολοφόνησαν χωρίς προφανή λόγο και τα τρία παιδιά. Η ίδια δεν αποκλείει την περίπτωση να έγινε λάθος από τους γιατρούς, οι οποίοι μπορεί να εφάρμοσαν δικές τους μεθόδους έκτακτης ανάγκης και τώρα να κρύβονται δικαιολογώντας τον εαυτό τους με τη σκέψη “ετσι κι αλλιώς το παιδί θα πέθαινε”, αφήνοντας στο έλεος του όχλου και της αποδεδειγμένα χειραγωγούμενης Δικαιοσύνης μια ταλαιπωρημένη, αθώα μάνα. Η Ρούλα δείχνει εξωτερικά ψυχρή επειδή έχει αντιμετωπίσει τρεις θανάτους και όφειλε να σταθεί δυνατή για να φροντίσει τα υπόλοιπα παιδιά. Σκλήρηνε γι να αντέξει, και φυσικά, ως αθώα, δεν θέλει να την ξέρουν ως φόνισσα των παιδιών της.

    Σε όλες τις φωτογραφίες τα παιδιά δείχνουν να σφύζουν από ψυχική υγεία, γεγονός που αποδεικνύει ότι η σχέση με τους γονείς ήταν απόλυτα φυσιολογική.

    Η κεταμίνη εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός μόνο μετά την κατακραυγή του όχλου και η επικινδυνότητά της σε παιδιά φούσκωσε από τους “ειδικούς” σταδιακά σε δυο ημέρες σε βαθμό που “η δόση σκότωνε ελέφαντα”, οι οποίοι όμως διαψεύδονται στην πράξη: 9 υγιή παιδιά έλαβαν κατά λάθος έως 100 πλάσια δόση κεταμίνης και δεν έπαθαν τίποτα: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10499950/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *