Reader Interactions

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιωάννης

    Άσε ρε παπατζήδες. Στα λόγια είστε όλοι. Άλλη συμφωνία γίνεται και άλλα δίνετε όταν τα δίνετε , 14ωρα σπαστό,
    χωρίς ρεπο να μην αναφέρω και τα καταλύματα που δε μένουν ούτε ζώα. Κορόιδα δούλους ψάχνετε.

  2. Theo

    Τώρα που το θυμηθηκατε είναι αργά!

  3. Μάνος

    Τα τελευταία χρόνια και με την προσθήκη των μνημονίων, ζούμε έναν εργασιακό “μεσαίωνα”.Τα 5αστερα ξενοδοχεία θέλουν και 5αστερους υπαλλήλους και όχι πεινασμένους του 1000αρικου και 7/7 χ12 ώρες βάρδια.Αναδιανομη της” πίτας “άμεσα!!

  4. Κατι

    Πριν 5 χρόνια μου είχαν προτείνει θέση σε beach bar στη Μύκονο

    – 1500€(φυσικά δηλωμένα πολύ λιγότερα)
    – 12ωρη καθημερινη εργασία
    – Χωρίς ρεπό για 6 μήνες
    – Συμβίωση με άλλους 10
    -Φαγητό 1 φορά τη μέρα ( το μπαρ ήταν στη μέση του πουθενά, δεν υπήρχε κάπου εκεί κοντά να ψωνισεις ούτε χώρος στο κατάλυμα για να αποθηκεύσεις τρόφιμα )
    Δεν μπορώ να μιλήσω για τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη γιατί δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, αλλά αν οι συ θήκες είναι παρόμοιες με αυτές που περιέγραψα, για εμένα καλά κάνει και δεν βρίσκει και καλύτερα να κλείσει η επιχείρηση. Χρήματα βγάζουν, απλά δεν θέλουν να ξοδεύουν καθόλου για το προσωπικό.

  5. Χρήστος

    Συμφώνησα να εργαστώ receptionist, στο καινούργιο του ξενοδοχείου και με έστελνε παράλληλα σε άλλα δύο ξενοδοχεία και σαν να μην έφτανε αυτό, μάζευα τά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα του από το αεροδρόμιο, έκανε εκδρομές με mini bus, δεν πλήρωνε ούτε υπερωρίες ούτε ρεπό τίποτα.. μισθός €800!!! Αυτό είναι το κράτος ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ Α.Ε. ΑΙΣΧΟΣ.. ΝΆ ΜΉΝ ΚΥΒΕΡΝΉΣΟΥΝ ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ!!!

  6. Φώτης

    Τα 1500 μάλλον τα δίνουν σε κανέναν σεφ γιατί σε απλό εργαζόμενο δεν έχω δει καμία τέτοια αγγελία εκτός και αν είναι σε γιεν. Παραμύθια της Χαλιμάς όσο, για την διατροφή αν κάτσεις θα φας η στο πόδι ότι προλάβεις κάτι σπάνια δηλαδή

  7. Σωκ

    Έτσι λένε όλοι κ μετά πίνεις πορτοκαλάδα.14 ώρες χωρίς ρεπό,για 7 μήνες 1227€ το μήνα.αντε να φύγεις μες στη σαιζόν,όπου έχουν κλείσει όλοι με πρωσοπικο κ αν όχι όλοι μια από τα ίδια……
    1200 κ ρεπό κ οχτάωρο συν υπερωρίες οποίος θελει να κάνει…….
    Έτσι πρέπει

  8. Chris

    Είναι πολύ απλό, ας πληρώσουν ανθρώπινα να βρουν εργαζόμενους.
    Οι δούλοι τέλος.

  9. Ειρήνη

    Τελείωσαν πια οι εποχές υπερεκμετάλλευσης της υπεραξίας των εργαζομένων και ειδικότερα των νέων παιδιών. Καλά κάνουν και τους τιμωρούν. Να μάθουν να φέρονται στους πελάτες και στους εργαζόμενους όμορφα και πολιτισμένα και όχι με γνώμονα το ξεζουμισμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *