Με μια συνταγή για τη φέτα, η γνωστή αμερικανική εφημερίδα The New York Times γράφει ότι «Όλα είναι καλύτερα με τη φέτα».
Η συνταγή είναι από τη δημοσιογράφο με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle.
Σε τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι, θυμάρι, πιπέρι και καρύδια, και το σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα.
Έπειτα τη σερβίρει σε πίτα, λέγοντας ότι είναι ένα ορεκτικό ή σνακ που θα το έκανε και στο γκριλ.
Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων, η συνταγή αυτή είναι εύκολη, γρήγορη και γευστικότατη.
Everything’s better with feta. https://t.co/gC5dQRjFn1 pic.twitter.com/EhCn0xr1Vb
— The New York Times (@nytimes) August 27, 2022
Ακολούθησε το mynews.gr στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ