«Για εμένα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα»! Το μουστάκι και το τέλειο πιάτο στο MasterChef, στο ριάλιτι μαγειρικής, που για έβδομη χρονιά προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Star.
Ήταν, πάντως, διαφορετική η audition στο επεισόδιο του MasterChef την Τρίτη (24/1).
Νησιωτικό άρωμα, λοιπόν, με… γεύση από Ιταλία.
Ο Παύλος, ο οποίος πήγε στο ριάλιτι μαγειρικής από τη Λευκάδα και δούλευε για χρόνια ως μπάρμαν, επέλεξε να μαγειρέψει Gnudi, με σάλτσα από σαλάμι Λευκάδας, με το μουστάκι του να γίνεται αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους κριτές.
Ιταλικές γεύσεις
Η αναφορά του διαγωνιζόμενου στο μαγαζί με ιταλικές γεύσεις, που έχει, κέντρισε το ενδιαφέρον του Πάνου Ιωαννίδη, ο οποίος έσπευσε πρώτος να δοκιμάσει το πιάτο του, ωστόσο, οι υπόλοιποι δύο, δεν τον άφησαν!
Του έβαλαν… απαγορετυικό.
Με χιούμορ, όμως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε αν ήταν… ερωτικός μετανάστης στη Λευκάδα, ενώ δήλωσε ότι οπτικά του αρέσει πολύ το πιάτο του.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον διαγωνιζόμενο, αν θα άλλαζε κάτι στο πιάτο του και δεν αντιστάθηκε, κι έπιασε το μουστάκι του Παύλου.
Η λευκή ποδιά
Στον Πάνο Ιωαννίδη, άρεσε πολύ η σάλτσα στο πιάτο.
«Τεχνικά έχεις κάνει ένα πολύ σωστό πιάτο.
Είναι πολύ ωραία ιδέα, ένας σωστός συνδυασμός.
Νομίζω ότι αξίζεις να πας παρακάτω», είπε επί λέξει ο Πάνος Ιωαννίδης.
«Για εμένα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα», σχολίασε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμφωνεί.
Ο Παύλος πήρε εντέλει τη λευκή ποδιά από τα χέρια του Πάνου Ιωαννίδη. Λογικό, με βάση τις κριτικές.
Οι τελευταίες οντισιόν προβάλλονται στο αποψινό (24/1) επεισόδιο του «MasterChef», όπου οι διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν τις τελευταίες ποδιές, που θα τους δώσουν το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ