Μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε στην εκδήλωση τύπου με πολλούς επισκέπτες και σπουδαία αναγνώριση. Στην αίθουσα Dock Six I. του Porto Palace Hotel, φιλοξενήθηκαν τα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ «Μικροί Θησαυροί της Ευρώπης» από συνεταιρισμούς του τόπου μας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν διάσημοι bloggers, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων, και συζήτησαν τη σημασία των προϊόντων όπως: η φέτα Π.Ο.Π., η γραβιέρα Π.Ο.Π. Κρήτης και Νάξου, η ξινομυζήθρα Π.Ο.Π. Κρήτης, το ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Μυλοποτάμου και Σητείας Λασιθίου Κρήτης, το ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτας, η κορινθιακή σταφίδα Π.Ο.Π. Βοστίτσας, η πατάτα Π.Γ.Ε. Νάξου, το κρασί Ασύρτικο, η φάβα και το τοματάκι Π.Ο.Π. Σαντορίνης και το κρασί Αγιωργίτικου Π.Ο.Π. Νεμέας και τη θέση τους στο ελληνικό γαστρονομικό τοπίο.
Μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε στην εκδήλωση τύπου με πολλούς επισκέπτες και σπουδαία αναγνώριση. Στην αίθουσα Dock Six I. του Porto Palace Hotel, φιλοξενήθηκαν τα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ «Μικροί Θησαυροί της Ευρώπης» από συνεταιρισμούς του τόπου μας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν διάσημοι bloggers, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων, και συζήτησαν τη σημασία των προϊόντων όπως: η φέτα Π.Ο.Π., η γραβιέρα Π.Ο.Π. Κρήτης και Νάξου, η ξινομυζήθρα Π.Ο.Π. Κρήτης, το ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Μυλοποτάμου και Σητείας Λασιθίου Κρήτης, το ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτας, η κορινθιακή σταφίδα Π.Ο.Π. Βοστίτσας, η πατάτα Π.Γ.Ε. Νάξου, το κρασί Ασύρτικο, η φάβα και το τοματάκι Π.Ο.Π. Σαντορίνης και το κρασί Αγιωργίτικου Π.Ο.Π. Νεμέας και τη θέση τους στο ελληνικό γαστρονομικό τοπίο.
Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Παύλος Στατολιάς, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, κ. Δημήτριος Καπούνης, η γεωπόνος του εκτελεστικού οργανισμού MSC Foodstandard, κ. Ελίνα Βιδάλη, η γεωπόνος του MSC Novacert, κ. Κατερίνα Καπλάνη και η διατροφολόγος, κ. Ειρήνη Τοπαλούδη.
Την ομιλία συντόνισε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Ελένη Καμπάκη.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ