Από το ζενίθ, τα μεγαλεία και τις διθυραμβικές κριτικές, στο ναδίρ, στην πτώση και στους «τίτλους» για το χειρότερο φαγητό.
Αυτή είναι η πορεία, που ακολούθησε ο τούρκος μάγειρας και εστιάτορας Νουσρέτ ή αλλιώς Salt Bae, τουλάχιστον όσον αφορά το εστιάτοριό του στη Νέα Υόρκη.
Αυτό που πουλούσε burger με φύλλα χρυσού έναντι εκατοντάδων δολαρίων και το οποίο έβαλε λουκέτο προ ημερών.
Το εστιατόριο κέρδισε τον όχι και τόσο ζηλευτό τίτλο του χειρότερου που άνοιξε ποτέ στη Νέα Υόρκη, λίγο καιρό μετά τον Φεβρουάριο του 2019, όταν ο Salt Bae έδωσε το «παρών» στο νέο του εγχείρημα.
Επειτα ήρθαν οι κριτικές, που έκαναν λόγο για άθλιες σαλάτες με απροσδιόριστα λαχανικά, κατάλογο μενού, που παρέπεμπε σε… ταφόπλακα και Wagyu, το οποίο χαρακτηρίστηκε απροσδιόριστο.
Πλέον οι.. ουρές που υπήρχαν τις πρώτες μέρες στο νούμερο 220 της Park Avenue, όπου στεγάστηκε το μπεργκεράδικο του εμμονικού με την δημοσιότητα Τούρκου σεφ αποτελούν παρελθόν…
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ